Sommerseminar i Drøbak lørdag 11. juni

Vi avslutter og feirer den siste 21 dagers utfordringen før sommerferien med premieutdeling og foredrag på et live seminar for kunder, distributører og supervisors. Øystein er en tidligere profesjonell skiløper og foredragsholder. Han har vunnet OL-gull, NM-sølv og sølv og bronsje i World Cup. I 2020 vant han andreplass på 71° nord. Foredragene hans er inspirerende, motiverende og du lærer noe viktig om hva som egentlig skal til for å få til det "umulige". Kanskje det handler mer om trygghet og tor på deg selv enn noe annet?

BOOK DIN SEMINARBILLETT HER!

Billett for supervisor og distributører

Oppstart kl 10

Hvem vil du være

  • Øystein Pettersen inspirerer, motiverer, og gir deg kunnskap til å stille deg selv spørsmålet om hvem du vil være. Resultater er konsekvenser, og dette begynner med deg!
  • Verden forandrer seg aldri, men andre forandrer den for oss – hvem vil du være?
  • Gjennom sin reise som idrettsutøver har Øystein vært heldig å få jobbe med folk og miljø som har prestert på høyeste nivå. Fra dette har han utviklet en lidenskap for det som ligger bak skapelsen av prestasjoner. Ikke bare for resultatenes del, men fordi han er av oppfatningen at gode folk med rette verdier skaper fantastiske prestasjoner.
  • Øystein gjør deg bevisst på hva du skal legge din tid, ressurser og energi til, og hvorfor.
  • Foredraget er blottet for fancy ord og avansert teorier, men fullt av engasjement og tro.  Tro på at gode prestasjoner skapes med et smil om munnen. Motivasjon, mål, konsekvenser, mening, vaner, prioriteringer, glede, tid, arbeidsmiljø og kultur er emner Øystein kan mye om og brenner for å dele.

Agenda

Første del av programmet er for distributører og supervisors. Kl 11 åpner vi dørene for resten av deltakerne. Ta med det du trenger av Herbalife produkter til eget bruk. Drøbak Amfi shoppingsenter med kafé og butikker ligger tvers over gata for Smia om du har glemt noe i farten.

Kl 10.00: Supervisors og distributører

kl 11.00: Velkommen til kunder/fordelskunder

Spis smart/hva kroppen behøver

Nominasjon av 6 måneders resultat i

perioden (des - juni)

kl 12.30: Pause

kl 13.00: Foredrag med Øystein Pettersen

Utdeling av premier + noen

overraskelser

kl 15.30: Utendørs trening ved Seiersten

Skanse (frivillig)

kl 19.00: Felles middag i Drøbak sentrum (egen

påmeldingslink kommer)

Hva skjer etter seminaret

MIDDAG I DRØBAK SENTRUM

Vi planlegger tapas på Telegrafen som lages på ekte hjemmelaget spansk vis.

Egen påmeldingslink med pris kommer her om kort tid!

UTENDØRS TRENING

Vi tar turen opp til Seiersten Skanse og drar i gang en felles treningsøkt for alle treningsglade. Husk treningstøy, drikke, egnet fottøy, håndkle og Herbalife produkter for restitusjon!

Vi har fått tilgang til å bruke dusjene på Bølgen ved Seiersten Stadion. Det er ca 5 min gange fra Skansen ned til Bølgen!

DUSJING PÅ BØLGEN

Vi har fått tilgang til å bruke dusjene på Bølgen ved Seiersten Stadion. Det er ca 5 min gange fra Skansen ned til Bølgen!

Overnatting i Drøbak og omegn

Drøbak er et populært sted å tilbringe sommeren. Reenskaug Hotel i sentrum er allerede fullbooket. Det samme gjelder for Oscarsborg Hotell. Det rimeligste alternativet for overnatting vi kan foreslå er Thon Hotel i Ski som ligger ca 25 min kjøretur unna. Andre overnattingsmuligheter kan du også finne gjennom AIRBNB.

THON HOTEL SKI

Dette er for tiden det rimeligste alternativet for overnatting. Ski ligger ca 25 min kjøretur fra Drøbak. Maxitaxi koster ca kr 1800 en vei og tar 16 personer.

Link til Thon Hotel

RAMME GÅRD

Ramme Gård i Hvitsten passer for deg som liker det spesielle og eksklusive. Gården er designet og drives av Petter Olsen som den kunstinteresserte broren til skipsreder Fred Olsen).

Link til Ramme Gård

AIRBNB

Her kan du finne flere overnattingssteder. Både Nesodden, Nesoddtangen, Son, Hvitsten, Ås og Vestby ligger kun et "stenkast" unna Drøbak.

Link til AirBnb

Hvordan komme til Drøbak

Smia Flerbrukshus ligger i Dyrløkkebakken 1 ved første rundkjøring når du ankommer Drøbak med bil. Ta av i tredje utkjørsel og deretter første vei til høyre. Bussen fra Oslo stopper rett ved Smia. Tar du bussen fra Oslo, så beregn mellom 40 - 45 minutters kjøretur. Her er linken til reiseplanleggeren:

Reiseplanlegger


Vår kontaktinfo er: tlf 92879929

Seminaret blir arrangert av Fusima AS - Selvstendige Herbalife Distributører