Hva spiste du til frokost i dag?


Dette er et enkelt spørsmål med mange svar. Et av de vanligste svarene er "Jeg spiser ikke frokost. Jeg har aldri tid!" Kanskje det også kan være slik at det å spise en bolle og drikke en kopp kaffe på vei mot jobben er en helt normal frokostvane.

Visste du at å hoppe over frokosten kan føre til småspising utover dagen? Det kan også medføre at du får dårlig konsentrasjon og appetittsvingninger.

Utfordring med frokostrutinen?

Herbalife Nutritions frokost er både enkelt, godt og næringsbalansert. Start med en prøvepakke og test shakene til frokost i seks dager!

Du er invitert til en 6 dagers frokost utfordring? Se video...


Jeg vil bestille prøvepakke!

Kort oppsummert av hva god frokost betyr for deg...

  • Frokost akselerer kroppens metabolisme.
  • Frokost gjør dagen bedre og hjelper til med å forbedre konsentrasjonen.
  • En næringsbalansert frokost tilfører nødvendige næringsstoffer.
  • Hvis du spiser en god frokost, kan det hjelpe deg å kontrollere vekten.
  • Å spise frokost kan hjelpe deg med å unngå småspising utover dagen.

Hvem er vi...

Vi er Ranveig og Frank Jon og har jobbet som selvstendige Herbalife distributører siden mars 1994. Gjennom denne jobben har vi hjulpet tusenvis av mennesker direkte og indirekte til et sunnere og mer aktivt liv.

Tlf: 92879929 eller 90883880

Email: ranveigjon@me.com

Email: frankjon@me.com

Er du klar?

Vi ønsker å hjelpe deg til et sunnere og mer aktivt liv ved at du selv finner ut om dette er noe for deg. Derfor er vår 6 dagers frokostutfordring en start hvor du selv kan bestemme om du ønsker å ta det neste steget. Vi tilbyr opplæring og support til alle våre kunder og medlemmer både online og off line. Et av de store suksessene er vår 21-day online challenge hvor vi har med hundrevis av deltakere. Dette er bare en flere tilbud du har mulighet til å ta del i.