Herbalife prøvepakke og frokostutfordring


Hva spiste du til frokost idag? Dette er et enkelt spørsmål med mange svar. Et av de vanligste svarene er "Jeg spiser ikke frokost. Jeg har aldri tid!" Kanskje det også kan være slik at det å spise en bolle og drikke en kopp kaffe på vei mot jobben er en helt normal frokostvane. Erfaring viser at de som starter dagen med en sunn frokost, ofte har energi til å ta smartere matvalg resten av dagen!

Hva er en frokostutfordring

Vi starter opp frokostutfordringsgrupper ukentlig. Du kan melde deg på

Du er invitert til en 6 dagers frokost utfordring!

Se video...


Created with promo.com The World's #1 Marketing Video Maker

View on Promo.com

Ja takk,  hold av en plass og en prøvepakke til meg!

Kort oppsummert av hva god frokost kan bety...

  • Frokost akselerer kroppens metabolisme.
  • Frokost gjør dagen bedre og hjelper til med å forbedre konsentrasjonen.
  • En næringsbalansert frokost tilfører nødvendige næringsstoffer.
  • Å spise frokost kan hjelpe deg med å unngå småspising utover dagen.

Hvem er jeg...

Jeg heter Ranveig Jon og har vært selvstendig Herbalife distributør siden 1994. Før det jobbet jeg som lærer og hadde dårlig tid til å lage en bra frokost. Et familiemedlem introduserte Herbalife Nutrition shake for meg. Jeg fant ut at det var både godt og enkelt å lage. Dette medførte en bedre start på dagen i en hektisk hverdag. Herbalife Nutrition i kombinasjon med annen mat, har siden inngått i min daglige matplan.

Tlf: 90883880

Email: ranveigjon@me.com