Herbalife prøvepakke og frokostutfordring


Hva spiste du til frokost idag? Dette er et enkelt spørsmål med mange svar. Et av de vanligste svarene er "Jeg spiser ikke frokost. Jeg har aldri tid!" Kanskje det også kan være slik at det å spise en bolle og drikke en kopp kaffe på vei mot jobben er en helt normal frokostvane. Erfaring viser at de som starter dagen med en sunn frokost, ofte har energi til å ta smartere matvalg resten av dagen!

Hva er en frokostutfordring

For å motta en gratis prøvepakke må du delta på en seks dagers frokostufordring. Her vil du lære hvordan du kan lage gode shakes/smoothies samtidig som du får inspirasjon og gode idéer fra andre deltakere. Alt dette foregår i en privat gruppe på Facebook.

Hvordan gjør vi det

I løpet av seks dager får du helt uten forpliktelser muligheten til å prøve ut Herbalifes måltidsshake. Du får oppfølging og støtte via en lukket Facebookgruppe. Du bestemmer selv om du etter endt frokostutfordring ønsker å starte opp på et frokostprogram eller et annet program som passer det resultatet du ønsker å oppnå.

Du er invitert til en 6 dagers frokost utfordring!

Se video...


Ja takk, jeg er interessert i en prøvepakke!

Kort oppsummert av hva god frokost betyr for deg...

  • Frokost akselerer kroppens metabolisme.
  • Frokost gjør dagen bedre og hjelper til med å forbedre konsentrasjonen.
  • En næringsbalansert frokost tilfører nødvendige næringsstoffer.
  • Hvis du spiser en god frokost, kan det hjelpe deg å kontrollere vekten.
  • Å spise frokost kan hjelpe deg med å unngå småspising utover dagen.

Hvem er jeg...

Jeg heter Ranveig Jon og har vært selvstendig Herbalife distributør siden mars 1994. Det hele startet med at jeg ønsket å gå ned 5 kilo. På den tiden jobbet jeg som lærer på en barneskole, følte meg trøtt og sliten og hanglet meg gjennom hverdagen. Et nært familiemedlem ble introdusert for produktene til Herbalife, gikk ned i vekt og fikk en energiboost. Jeg ønsket meg et tilsvarende resultat og begynte å lage meg en shake til frokost. Tidligere hoppet jeg gladelig over frokosten og endte opp skrubbsulten utpå ettermiddagen etter endt arbeidsdag. Det at jeg fikk en bedre start på dagen med en næringsbalansert frokost, gjorde også at jeg fikk mer kontroll over søtsuget. Jeg var heller ikke så trøtt hele tiden. Siden 1994 har Herbalife Nutrition i kombinasjon med annen mat, inngått i min daglige matplan.

Jeg sa opp min jobb som lærer i 1996 og har siden da hjulpet tusenvis av mennesker direkte og indirekte til et sunnere og mer aktivt liv.

Tlf: 90883880

Email: ranveigjon@me.com

Er du klar?

Jeg ønsker å hjelpe deg til et sunnere og mer aktivt liv ved at du selv finner ut om dette er noe for deg. Derfor er vår 6 dagers frokostutfordring en start hvor du selv kan bestemme om du ønsker å ta det neste steget. Vi tilbyr opplæring og support til alle våre kunder og medlemmer både online og off line. Et av de store suksessene er vår 21-day online challenge hvor vi har med hundrevis av deltakere. Dette er bare et av flere tilbud du har mulighet til å ta del i.